Problemknuser med specialistviden

Med en baggrund fra den finansielle verden og mange år som direktør, får du med mig en løsningsorienteret specialist, der foretrækker at basere beslutninger på fakta. 

Med udgangspunkt i fakta skaber vi sammen et reelt beslutningsgrundlag, hvor der er afdækket såvel muligheder som risici. 

Flere år i selskab med engagerede ejerledere giver et fornuftigt grundlag for at kunne rådgive dig. Som bestyrelsesmedlem og advisory board medlem i danske familieejede virksomheder, er jeg vant til at håndtere de problemstillinger, der typisk opstår i ejerledede virksomheder. 

Jeg rummer og respekterer ejerlederen på godt og ondt, og kan være den ærlige sparringspartner, der kan være med til at flytte virksomheden mod nye mål. 

Lad os gerne connecte på Linkedin.

 

Lokal forankret 'ildsjæl'

”Man skal yde for at kunne nyde”. Dette ordsprog er jeg vokset op med, og det har givet mig energi til mit frivillige arbejde – både erhvervsmæssigt og privat.  

Jeg har altid deltaget i bestyrelsesarbejdet i såvel lokale virksomheder som i den lokale sportsforening, og senest er jeg flyttet fra Ålholm Fodbolds bestyrelse til formandsposten for den samlede Ålholm idrætsforening, hvor 1/5 af bydelens borgere er medlemmer.  

Projekterne i løbet af årene har været mange og har omfattet så forskellige opgaver som håndtering af vækst, digitalisering af medlemsadministrationen, nye byrum og seneste fundraising til vores talenter i vægtløftningen på deres rejse til OL.

Erfaring

2017 -

Henrikfølbæk.dk

Selvstændig konsulent og rådgiver til ejerledede virksomheder inden for forretningsudvikling og strategiarbejde, digitalisering af processer samt finansiering og økonomistyring.

2011 - 2017

Sydbank

Filialdirektør i Hillerød, hvor opgaven lød på at opbygge en vækst-bank i Nordsjælland samt konsolidere kreditsvage kunder efter opkøb af bank.

2003 - 2011

Nykredit

Centerdirektør i Roskilde og Hillerød, hvor opgaven blandt andet lød på at udvikling af forretningsgrundlag fra realkredit til full service privatbank med specialisering i formuerådgivning.

Uddannelse

2018

Lederne: Bestyrelseskursus

2016

Sydbank: Regnskab, risikostyring og økonomi

2011

INSEAD: Mannaz/DIEU Business insight international lederuddannelse

1999

London Business School: Leadership of change. Executive MBA modul i forandringsledelse

Kompetencer

Finansiering 92%
Bestyrelsesarbejde 50%
Digitalisering 84%
Forretningsudvikling 78%
Strategiarbejde 60%

Kontakt mig

Adresse

Helsingørsgade 13B, 3400 Hillerød

E-mail

Mail@henrikfølbæk.dk

Telefon

+45 24 90 54 89

CVR

40 66 31 26