Driver du virksomhed ud fra mavefornemmelser?

Du ved, at du har en veldrevet virksomhed. Du ved også, at det hurtigt kan skrifte. Men du skal nok overleve. Det plejer du jo. Det kan godt være, at det betyder, at dit privatliv må sættes på stand-by. Igen. Eller at alle de gode idéer om at udvikle forretningen lige må sættes på hold igen. Altså bare indtil de værste udfordringer er ovre. For du giver ikke op. Det er ligesom ikke en valgmulighed.

Hverdagen som

ejerleder

Forandringer kommer hvad enten vi vil eller ej. Konkurrencen bliver sikkert heller ikke mindre. Kunderne har det også med at ændre mening, stille nye krav og få andre behov. Det kan du vælge at forholde dig til, efterhånden som ændringerne opstår. Være fleksibel, justere lidt, reagere. Som du plejer

Eller du kan vælge at tage styringen tilbage.

Har du tænkt over, hvad årsagen er til, at du ofte gør som du plejer og ikke lige får handlet på de ting, som kunne gøre, at du kommer på forkant? Har du tænkt over, hvad det ville betyde for dig og din virksomhed, hvis du for en gangs skyld var på forkant i stedet for hele tiden at slukke brande? Hvad det ville betyde for dig, at kunne tage styringen tilbage?

Årsagen til, at du gør,

som du plejer

Tag styringen

tilbage

Jeg kender årsagen til, hvorfor du ikke tager styringen tilbage. Jeg ved også, hvad der skal til for at ændre situationen. Og sidst men ikke mindst, så forstår jeg din virksomhed. Og jeg ved hvilke spørgsmål, der mangler svar på, så du kan begynde at tage nye beslutninger. Beslutninger baseret på fakta. 

Hvad enten det handler om, at du vil vækste din virksomhed, finde finansiering til at tage et nyt produkt på markedet, eller at få digitaliseret de interne processer. Det kræver nye beslutninger. Lad os basere dem på fakta. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. 

Der er mange veje til vækst. Spørgsmålet er:
Hvilken vej vælger du?

Kontakt mig

Adresse

Helsingørsgade 13B, 3400 Hillerød

E-mail

Mail@henrikfølbæk.dk

Telefon

+45 24 90 54 89

CVR

40 66 31 26